SEO og linkbuilding fra Klikko – en god investering

Når du skal lægge marketings strategi for din virksomhed, bør du, såfremt din virksomhed har tænkt sig at satse på et online marked, altid tage det digitale aspekt i betragtning. En online markedsføringsstrategi er essentiel for alle virksomheder, som vil sælge deres produkter og ydelser på nettet – hvis din virksomheds omsætning i blot begrænset omfang er afhængig af omsætning via online salgskanaler, bør du nøje overveje din online marketing, og tage alle aspekter med ind i regnskabet.

Et af de aller mest væsentlige aspekter ved online marketing, er SEO. SEO står for Search Engine Optimization, eller på dansk: Søgemaskineoptimering. Det er utroligt vigtigt at sikre, at søgemaskiner som Google, Bing eller Yahoo kan finde, indeksere, og placere din side rigtigt på resultatsiderne i forhold til søgetermerne – ellers bliver din virksomhed ikke fundet af kunderne, og du går glip af indtjening på din webshop. Uden SEO risikerer du at havne så langt nede i søgeresultaterne, at sandsynligheden for, at potentielle kunder og leads finder dig, er forsvindende lille. SEO er vigtigt i denne samennhæng – god SEO kan gøre forskellen på, om du ligger nummer 2 eller nummer 22 i søgeresultaterne for det keyword, du har specificeret. Og i modsætning til, hvad de fleste tror, handler SEO ikke udelukkende om, hvad der sker på din website eller din webshop. Det er klart, at god onsite SEO hjælper dig et godt stykke hen ad vejen. Onsite SEO er alt det, du selv kan gøre for at søgemaskineoptimere dit site – og det handler simpelt hen om, at søgemaskinen skal behandles som en potentiel kunde, og således have en god oplevelse på dit site eller i din shop. Dette kan du selv i høj grad sikre ved at sørge for, at dine tekster holder en høj sproglig kvalitet og er rige på information om dine produkter eller din ydelse. Det keyword, du gerne vil have, at din webshop bliver fundet på, skal fremgå med en vis frekvens. Og billeder, links, overskrifter mv. skal forsynes med titler og relevante tags. Alle disse tiltag kalder vi for ”onsite SEO”.

Klikko kan hjælpe dig med offsite SEO i form af linkbuilding. Og det er hér, det virkelig batter! Linkbuilding er, kort fortalt, kvalitets links fra andre websites med relevant indhold og en høj ranking hos Google. Hvis du får backlinks fra websites, som i sig selv er SEO optimerede, er det i Googles øjne god omtale – og det belønnes med en højere placering på google!