Fantastiske rejser til mexico

Mexico. Spraglede sprudlende spektakulære Mexico. Det er umuligt ikke at falde pladask for dette farverige, festlige og fantastiske land, så snart man stiger af flyet. Man bliver nærmest med det samme mødt af et sandt mekka af dufte, lyde, glæde og festivitas i alle afskygninger. Man kan ikke undgå at blive helt og aldeles glad i låget af de mange indtryk, som stimulerer alle sanser på en gang. Og det er ikke kun førstehåndsindtrykket der er så herligt. Mexico har virkelig meget at byde på, uanset hvilken type rejse man leder efter. Skal man på en afslappende ferie med kæresten eller familien, så er der utallige smukke hvide sandstrande at vælge imellem, hvor man kan dase under palmernes skygge. Vil man gerne have en mere aktiv ferie byder Mexico på et meget forskelligartet landskab med både aktive vulkaner, ørkenområder og frodige grønne jungler, som kan udforskes. Desuden gemmer Mexico på mange forførende historiske bygninger, fra en svunden tid og ældgamle kulturer som mayaerne og aztekerne. Man kan også opleve de fantastiske pyramider og de betagende byer fra kolonitiden.

Befolkningen i Mexico er meget imødekommende og gæstfire, og udviser en strålende glæde for livet i sin helhed – en glæde som smitter spontant. Der er fart over feltet i byerne i Mexico, men i de små oaser, som findes rundt omkring på de smukke strande og i de farverige hængekøjer, er der rig mulighed for at koble af med en piña colada i hånden og en sombrero på hovedet. Desuden er det mexicanske køkken i en klasse for sig, og man kan glæde sig til tequila, tacos og stærkt krydrede retter i lange baner. 

Hos Jesper Hannibal rejser kan man finde et stort udvalg af sammensatte rejser til mexico, hvor man får alle sine vildeste rejsedrømme opfyldt i en og samme rejse.