Wallstickers – nemt alternativ til vægmalerier

Det danske ord for wallsticker er “vægklistermærke”. Dette ord bruges dog stort set ikke, da man på dansk også blot omtaler den som “wallstickers”. En wallsticker er en form for forstørret klistermærke, der kan klistres på en væg. Fordelen ved disse wallstickers er, at de let kan påsættes og fjernes igen i modsætning til fx vægmalerier.
I 2007 gjorde wallstickers sit indtog i Danmark. De smarte vægklistermærker blev hurtigt populære, og der er stadig en stabil efterspørgsel på dem.

Kan monteres på alle overflader
Størstedelen af dagens wallstickers er lavet af folie. Dette materiale er det mest populære, da det er af høj kvalitet og er fleksibelt. Wallstickers fremstillet i akrylklæbemiddel klæber dårlige og falmer hurtigere og er derfor ikke så efterspurgt.
I dag bliver wallstickers typisk brugt på vægge, døre, trapper, hårde hvidevarer, vinduer, postkasser og biler. Wallstickers kan nemlig hænge fast på de fleste overflader. Uanset hvilken overflade, man monterer wallstickers på, om det er tapet, glas, pudset morstensvægge, træ, metal, stål, jern eller plastik, så anbefales det altid, at man sikrer sig, at overfladen er ren. En ren overflade gør påsætningen lettere, da man undgår fedt og snavs. Man kan også have sine wallstickers hængende udenfor i vind og vejr, men levetiden forringes dog.

Problemfri montering
Det er forholdsvis simpelt at hænge wallstickers op, og kan gøres af de fleste. Det minder lidt om at hænge en papirplakat op. Hvis man har købt en meget stor og kompleks wallsticker, kan det være nødvendigt med flere personer for at få den til at hænge pænt.
Hos https://sohu-shop.dk/shop/wallstickers-62s1.html kan man købe mange forskellige wallstickers, der passer til ethvert hjem.
Nogle wallstickers kommer i flere stykker, mens andre er samlet til montering på et enkelt stykke monteringstape, det afhænger af designet. Uanset er det en god idé at være flere om at montere en wallsticker, hvis det er en af de større, så man er sikker på et flot resultat.