Unikt skandinavisk tøj fra Mini A Ture

 

Er man på udkig efter dansk designet børnetøj i høj kvalitet og oven i købet med et smukt design, bør man kaste et blik på mærket Mini A Ture, deres kollektioner og deres mission som børnetøjsfabrikant. Mini A Ture står nemlig for at designe og producere tøj, der for børnene er en klar favorit i form af en rummelig og behagelig pasform, men også i form af et udseende, der er sjovt og sødt på utallige måder. 
 
Klædt i tøj fra Mini A Ture vil ens barn aldrig føle sig holdt tilbage i sin leg. Intet strammer eller stikker, og selvom det står på en tur på legepladsen i regnvejr trænger ikke en eneste dråbe vand ind. Mini A Tures udendørskollektioner er nemlig ekstremt populære, da de kombinerer en lang række smarte funktioner for at skabe praktisk udendørstøj til legesyge børn. Tøjet er nemlig både vandtæt til de regnfulde dage, forede til når det står på hård vind og minusgrader, men også åndbare og i stand til at lede fugten væk fra kroppen for at holde temperaturen behagelig. Man behøver derfor ikke bekymre sig om forkølelser, og derudover heller ikke skrabede knæ, da tøjet er ekstremt slidstærkt og modstandsdygtigt. Derudover er sikkerheden i top, både i form af indbyggede reflekser og brug af materialer uden skadende stoffer. 
 
Mini A Tures tøj kan købes på siden Funky Little Monkey, hvor priserne er gode og man både kan få tøj til indendørs og udendørs brug. Udvalget kan ses på https://www.funkylittlemonkey.dk/shop/mini-a-ture-94c1.html. Bluser, bukser, sparkedragter og så videre kan uden problemer mikses på kryds og tværs, og det er let at skabe unikke og søde looks, da hvert stykke tøj har sine egne fine detaljer. Tøjet er i afdæmpede, sarte farver og et smukt snit, i tråd med den populære Skandinaviske designtradition, som Mini A Tures designteam læner sig op ad.