Tankefeltterapi er en ny og anderledes måde at helbrede sig selv på

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du lider af angst eller depression, kan det ofte være meget frustrerende, at der ikke er noget, som du selv kan gøre for at lindre den tilstand, som du er i. Du kan selvfølgelig tage din medicin og møde op til dine samtaler med psykologen, men du kan ikke gøre noget mere end det – og dog. For du kan faktisk lige præcis gøre noget mere end det. Det kan du med den metode, der hedder tankefeltterapi. Det er en anderledes terapiform, som der endnu ikke er så mange, der kender til, men hvor der er fokus på, at du skal arbejde med nogle punkter i din krop for at helbrede dig selv. 

Et godt sted at lære om tankefeltterapi er ved at tage et kursus via hjemmesiden tankefeltterapi.dk. Det er et kursuscenter, der bliver drevet af to dygtige og passionerede mennesker, der selv har oplevet, hvor stor effekt tanketerapi kan have på ens liv. Det er derfor en god mulighed for dig for at lære om teknikkerne i et trygt og roligt miljø blandt nogle, der er virkelig passionerede i forhold til det, de laver. Du tager et to dage langt kursus til at starte med. Det er en god måde for dig for at finde ud af, om det er noget, som du kan få glæde af. 

I tankefeltterapi er det vigtigste element, at man tror, at tankerne, følelserne og kroppen er forbundne. Hvis du har svært ved at slippe din angst eller komme af med din depression, kan det skyldes, at den ikke sidder i hovedet, men i kroppen. Det handler altså om at få de negative følelser ud af kroppen. Det gør man blandt andet ved at trykke på bestemte punkter på din krop, mens du fokuserer intenst på de negative følelser. Det er med til at gøre, at du slipper for de dårlige minder.