Sonax bilpleje fra landberg.dk

Er du bilejer, kender du til alle genvordighederne i forbindelse med vedligeholdelse, klargøring og rengøring af bilen – både udvendig og indvendig. Hvis bilen skal holdes ordentligt ved lige, er det vigtigt at være indehaver af såvel de rette redskaber som gode rengøringsmaterialer til indvendig og udvendig renholdning. Det kan godt være en bekostelig affære at få alle disse opgaver udført af en professionel, og selv regelmæssig bilvask og polering eller voks kan også hurtigt løbe op. Derfor vælger flere og flere bilejere selv at varetage rengøring og vedligeholdelse af deres bil – og det kan godt betale sig, selvom det selvfølgelig kræver tid og overskud.

Når du vælger helt selv at vedligeholde din bil til hverdag, skal du samtidig selv stå for vask, voksning, polering, rude rens, affedtning af flyverust og tjære fra bilens lak, rensning af fælge samt fælgforsegling, pleje af kofanger og spoiler og andre udvendige lakerede kunststofdele på køretøjer, og selvfølgelig rengøring af kabinen – herunder støvsugning af bunden af bilen, rensning af måtter, og måske også rensning af sædepolstringen. Du skal også tænke på det rent funktionelle, når du vælger selv at vedligeholde din bil – låsene skal renses og smøres og gummi, kunststof, træ- og metaldele skal beskyttes med for eksempel silikone spray.

Dette kan lyde som en stor mundfuld, men med SONAX Bilplejeprodukter fra landberg.dk går det meget nemmere, end man måske skulle tro.

Hos landberg.dk finder du næsten hele serien af bilpleje produkter fra SONAX. Produktsortimentet tæller alt fra polérkugler og mikrofiber klude til fælgrens, slibepasta, isfjerner, polish wax, bilshampoo, ruderens, cockpit pleje (som beskytter kunststof i for eksempel sæder mod udtørring) og sågar kalche rens til cabriolet biler! Alle produkter kommer i emballage, der passer til formålet: Spray flasker, pudsedåser med indbygget svamp i toppen, eller praktiske tuber for nøjagtig dosering. Brug altid de anviste hjælpemidler (f.eks. polerkugler, mikrofiberklude, påføringssvampe osv).

Kort sagt: Med SONAX bilpleje produkter er du godt hjulpet – og hos landberg.dk får du produkterne ekstremt billigt! Gå på opdagelse i det store varekatalog og vælg de produkter, der skal bruge for at holde din bil flot og skinnende. Med den avancerede nummerpladesøger kan du tjekke, om produkter, du finder hos landberg.dk, passer til netop din bil – mange produkter er universalprodukter, og det vil stå anført, men nummerpladesøgeren sikrer dig at du vælger de helt rigtige produkter.

Kun hos landberg.dk finder du SONAX’ højkvalitets bilpleje produkter, så skynd dig ind og bestil – det betaler sig i længden!