Slib ikke dit gulv i København selv!

Det kan sitre i fingrene efter at komme til at slibe dit gulv ned i København selv, fordi du ikke gider vente på, at de professionelle fagfolk har tid til at komme ud og kigge på opgaven, og så tænker du måske også, at du kan høste en ekstra fordel på den måde ved at spare penge på at hyre gulvafslibere til det.

For pokker, du har måske selv en slibemaskine liggende i værkstedet, hvor svært kan det være?

Faktisk rigtig svært, så du kan ende med at forholde så stor skade på dit gulv, at de udgifter, du troede, du sparede ved at slibe gulvet ned selv, kan overstige betalingen ved at have fået rigtige gulvafslibere til at gøre det for dig, fordi skaderne er så svære på dit gulv – eller måske uoprettelige.

Der er netop en grund til, at dygtige gulvafslibere er professionelle, uddannede fagfolk. Foruden at de har den rette viden og erfaring til at gøre arbejdet, så har de også det bedste værktøj til at gøre det, som kun fagfolk kan få adgang til.

De folk kan altså slibe dit gulv ned helt perfekt, så det er i vater og får alle skaderne væk, og så kan de bedst bedømme, om der skal en gulvafhøvling til forud, og hvilken efterbehandling der egner sig bedst til dit gulv.

Hvis du selv forsøger dig med at slibe gulve ned, også selvom du måske har slibet ting på hobbyplan før, kan du med stor sandsynlighed komme til at slibe skævt eller for dybt, så gulvet hælder. Den slags uheld kan man ikke ændre på, da du ikke kan få det tiloverslebne gulv retur igen.

Måske forsøger du så at rette op på skaden, men dette gør det kun værre – og endnu mere gulv forsvinder.

Er du virkelig uheldig, kan du ikke alene ende i at skulle hyre professionelle håndværkere ind alligevel (som du burde have gjort fra starten af), men du kan risikere, at hele gulvet skal udskiftes. Og den slags er dyrt.