Overskuelig slankekur – også i det lange løb

På slankemor.dk findes opskrifter, tips og tricks til dig, der ønsker at starte på en slankekur, eller til dig, der allerede er godt i gang, men mangler spændende ny inspiration til at holde motivationen oppe og interessen for fedtfattig mad ved lige. Her er nemlig fokus på lækre, anderledes slankeretter, samt alternativer til de madvarer, man ofte oplever at komme til at savne når man går på kur. 

Slankemor.dk hjælper med at realisere slankekuren og sætte realistiske mål. Mange oplever, at de starter et slankeforløb fyldt med entusiasme, som dog hurtigt blegner, når de begynder at få nok at udelukkende at leve af linser, bønner og andre slankeklichéer. Derfor hjælper slankemor.dk ved at foreslå, at man tillader sig selv nogle undtagelser i den lange række af slankemåltider – sådan, som mange diætister også anbefaler det. Dette kan hjælpe til at gøre kuren lettere at holde fast i, da man giver sig selv en lille belønning ind imellem og det derfor er mindre sandsynligt at man fuldstændig dropper diæten, fordi man savner at kunne spise sine yndlingsretter. På slankemor.dk findes der eksempelvis en opskrift på flæskesteg serveret med raddichiosalat – en salat, som minder meget om rødkålssalat, men som er et sundere alternativ. Her er det altså muligt at få hoveddelen af elementerne fra et så klassisk julemåltid som flæskesteg inddraget i sin diæt, men dog tilbedredt, så man alligevel ikke afviger for meget fra den sunde sti, man ellers holder sig til. Man tillader sig selv at spise flæskestegen – men med raddichiosalaten, som ikke alene er en spændende tilføjelse i den ellers traditionelle juletid, men også et sundt element midt i den ellers fedtfattige mad, som kendetegner højtiden. 

På mange flere måder end blot denne hjælper slankemor.dk med at gøre kuren overskuelig. Eksempelvis anbefales værktøjer til, hvordan man kan tælle kalorier og fedtprocenter og dermed holde øje med, hvor meget, man kan indtage af en given vare eller madret. Derudover er opskrifterne i sig selv simple nok at tilgå, uden, at de bliver kedelige og trivielle i længden. Dette betyder, at man ikke nødvendigvis behøver afsætte oceaner af ekstra tid, når man beslutter sig for at starte på en ny kur eller diæt. Dette gør det lettere for enhver, uanset situation, at komme godt i gang med kuren, og i det store hele også langt lettere at holde ved. Selvom madlavning ikke er noget, man har mulighed for at afsætte meget tid til, kan man altså alligevel spise sund, god og slank mad med hjælp fra slankemor.dk