Hurtig og effektiv skødeskrivning til en fast favorabel pris

Et skøde er et utrolig vigtigt dokument, fordi det beviser din ret til en bestemt ejendom. Har du fundet din drømmeboligen og underskrevet købsaftalen, så vil der samtidig blive udarbejdet et skøde, som skal tinglyses. Når skødet er tinglyst, kan sælgeren ikke sælge boligen videre til andre, for så har du dokumentation for, at boligen tilhører dig. Det er ikke kun i forbindelse med boligkøb, at der er behov for skødeskrivning. Det kan også være i forbindelse med skilsmisse, hvor du f.eks. bliver boende i jeres tidligere fælles bolig og køber din eksmand eller ekskone ud. Så skal der udarbejdes et nyt skøde som dokumentation for, at hele boligen nu ejes af dig. Det kan også være i forbindelse med familieoverdragelse af ejendom eller virksomhed, at der er brug for at udarbejde nyt skøde.

Boligadvokaten har erfaringen og ekspertisen

Der er som udgangspunkt ingen faste regler for, hvem der skal udarbejde skødet, men ofte vil det være en boligadvokat, som gør det, fordi vedkommende har erfaringen og ekspertisen. Med en boligadvokat som sparringspartner kan du være sikker på, at proceduren forløber korrekt, og at alt bliver indtastet korrekt i systemet, når skødet skal tinglyses.  

Hvordan finder du en erfaren og billig boligadvokat?

Hvis du ikke ønsker at betale mere end højst nødvendigt for skødeskrivning, så kan du f.eks. søge online og sammenligne priser hos forskellige boligadvokatfirmaer. eBoligadvokat.dk er et advokatfirma på Frederiksberg, som har mangeårig erfaring med at rådgive boligkøbere. Her kan du få hurtig og effektiv hjælp til skødeskrivning og tinglysning. Priserne ligger mellem 1.950 – 2.500 kr. inklusive moms, hvilket er en yderst favorabel pris. Du kan læse mere om skøde på deres hjemmeside. Du kan nemt kontakte dem telefonisk, sende en e-mail eller møde op personligt på kontoret på Frederiksberg og få svar på, hvordan de kan hjælpe dig med skødeskrivning.