Skirejser

Når man skal finde et sted at tage på skiferie er der ret mange forskellige destinationer at vælge imellem. Hos Rejseråd.dk kan man få hjælp og inspiration i forhold til hvilket land valget skal falde på. Rejseråd.dk er en dansk hjemmeside, som byder på et væld af gode råd og en god bunke information om forskellige rejsedestinationer verden over. Er du i tvivl, kan det derfor helt klart anbefales at tage et smut forbi Rejseråd.dk og blive klogere på de forskellige lande.

Vidste du for eksempel at man godt kan stå på ski herhjemme i Danmark? Det kan lade sig gøre både indendørs og udendørs, på kunstig sne og på den ægte vare – hvis vejret ellers tillader det. Den mest kendte skibakke herhjemme er Hedeland skicenter, som ligger i nærheden af Roskilde. Hedeland skicenter byder på hele tre lifte og en piste der skifter mellem at være rød, blå og grøn. Derudover findes der også flere steder i Jylland og på Fyn hvor det er muligt at stå på ski. Sidst men bestemt ikke mindst, åbner der inden længe et storslået skianlæg på Amager, som vil byde på forskellige hældninger og gode udsigter. Det er klart, at man ikke kan opnå lange pister herhjemme, da landskabet ikke rigtigt tillader det, men Danmark kan altså stadig godt være med, når det kommer til at stå på ski.

Tæt på Danmark – nærmere bestemt i Norge – er der et hav af muligheder for at stå på ski. I Norge er temperaturen mange steder en hel del lavere end herhjemme, og samtidig har Norge mange gode fjelde. I Norge er der rig mulighed for at bo i hyggelige små hytter, og man kommer ikke til at fortryde en skiferie i vores skønne naboland. Hemsedal er en af de mest populære destinationer, men der findes mange andre, som man kan læse meget mere om på Rejseråd.dk. 

Vi du gerne lidt længere væk hjemmefra, og drømmer du om lidt mere stormfulde højder og lange pister, så er Frankrig et rigtig godt land at tage på skiferie i. Frankrig byder på mange forskellige skivenlige områder, som er gode på hver sin måde. Blandt andet er det i Frankrig man finder det populære Val Thorens, som er blandt danskernes absolutte favoritter, når det kommer til skirejser. På Rejseråd.dk kan man læse om de forskellige områder, så man er bedst muligt rustet til at træffe det rigtige valg før man køber en skiferie.