Få den bedste paradentose behandling hos din tandlæge

advertorial

Blandt de mest udbredte tandsygdomme i Danmark finder vi karies – også kendt som huller i tænderne – og paradentose. Hvis du ønsker at bevare dine tænder flotte og funktionelle livet igennem handler det om at udgå disse lidelser

Hvad er paradentose?

Paradentose, også kaldet parodontose, er en ganske alvorlig sygdom som angriber tandkødet og som kan skade dine tænder og gummer permanent.

Paradentose er en autoimmun lidelse som udspringer af langvarig tandkøds betændelse. Derfor er det vigtigt at du holder et vågent øje med dit tandkød. Har det en tendens til at blive rødt og hævet, eller springe op og bløde i forbindelse med tandbørstning, er det en god idé at gå til tandlæge og få hjælp til at komme betændelsen til livs.

image

I samme anledning kan tandlægen hjælpe med forebyggende paradentose behandling ved hjælp af dybderensning af tandkødet og pensling med antibiotika i tandkøds lommerne. Dette kan bremse såvel betændelse som forstadier til paradentose. Disse tiltag er utroligt vigtige idet paradentose ikke kan helbredes.

Når først paradentose har fået tag i dit tandkød kan man kune bremse udviklingen – der er ingen vej tilbage. Og derfor bør du forebygge paradentose – i hvert fald hvis du ønsker at bevare sunde og stærke gummer hele livet igennem.

Hvor kan jeg få en god forebyggende paradentose behandling på Midtsjælland?

Hvis du har mistanke om at du er i fare for at udvikle paradentose er det bare om at komme af sted til tandlæge så hurtigt som muligt. Er du bosiddende i Køge, Næstved eller Borup kan du med fordel vælge tandlægeklinikken Tandlæge Martin Åside som din faste tandlæge.

Tandlæge Martin Åside har mange års erfaring med forebyggelse og behandling af paradentose, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at undgå de grimme følgevirkninger af den frygtede lidelse. Bestil tid til paradentose behandling allerede i dag på martinaaside.dk.