Er det farligt at have sådan nogle ørestikker siddende i sig?

Der findes de mennesker, der er lidt for konventionelle med at skulle have lavet piercinger, om det så er som mand eller kvinde.

De har måske taget dem utallige år at få lavet bare et almindeligt hul i øret, at de nu dårligt kunne forestille sig at skeje mere ud med den slags, specielt når de tænker på, at de måske kan risikere at blive fyret grundet deres udseende eller miste nogle ansættelsesmuligheder.

Man forbinder jo lidt den slags med alternative typer og samfundsafvigere, der har svært ved eller ikke vil indordne sig.

Måske fortrød man det ligefrem, da man havde huller i ørene som ung, og man kunne ikke drømme om at få det gjort igen.

Så bare sådan noget som ørestikker giver en gåsehud at tænke på, og man vil da kraftigt fraråde ens (kommende) børn om at få lavet den slags eller tilsvarende.

Men er der nu grund til alle de advarsler?

Der er intet i vejen med ørestikkere

Bevares, det kan se voldsomt ud med ørestikker, men som det gælder med så mange forskellige piercinger, så kan man få dem i mange forskellige udgaver og størrelser.

Det gør heller ikke ondt at få lavet, selvom det jo også lidt kommer an på, hvad ens smertetærskel er, og nogle gange er man bare bange for det ukendte eller gør det værre, end det er.

Men man skal selvfølgelig også have nogle gode piercinger af den slags og kyndige mennesker til at sætte dem i, og man bør da heller betale for den slags end at lade tilfældige mennesker sørge for den slags, selvom de måske gør det billigere.

Desuden kan man jo også sagtens fortryde igen, hvis man ikke kan lide udseendet på den ørestik, eller hvor den sidder, så man kan fjerne den helt, eller man kan sætte den eller en ny i et andet sted.