Kvalitets SEO med backlinking fra Klikko

 

Er du i tvivl om, hvorvidt din virksomhed har brug for en online marketing strategi, er der faktisk kun én ting, du skal tjekke: Om du på nogen måde er afhængig af internet og www til at sælge din vare eller din ydelse. Og på samme måde kan du, hvis du er i tvivl om hvorvidt din virksomhed har brug for SEO, overveje i hvor høj grad din virksomhed er afhængig af at blive fundet på søgemaskiner som Google, Bing eller Yahoo for at kunne sælge disse produkter eller ydelser via en online salgskanal.

Svaret på det første spørgsmål vil i langt de fleste tilfælde være, at din virksomhed i høj grad har brug for at kunne markedsføre sig – og sælge – via www. Det er efterhånden et fåtal af virksomheder i Danmark, som ikke har en website eller en webshop, hvor man kan købe virksomhedens produkter eller få et tilbud på serviceydelser. De, som ikke allerede har en online tilstedeværelse, er så småt på vej i den retning. Og samtidig skyder virksomheder, som baserer hele deres salg og omsætning på de online medier, op som paddehatte.

Og derfor er svaret på anden del af spørgsmålet at ja – din virksomhed har i dén grad brug for SEO for at booste sin online tilstedeværelse og øge sin søgbarhed på Google.

Det forholder sig nemlig sådan, at figurerer din virksomhed ikke på side 1 – og allerhelst også i top 5 – i søgeresultaterne på søgemaskinernes SERPs (Search Engine Result Pages), vil de potentielle kunder kun med meget lille sandsynlighed vælge dit link. Og med færre besøgende får du også færre konverteringer.

SEO står for Search Engine Optimization, eller på dansk: Søgemaskineoptimering, og er en samling tiltag, der kan iværksættes på og omkring dit website eller webshop for at hjælpe din side til tops på Google. Klikko er et SEO firma, som kan hjælpe dig med hurtigt at få din side op på side 1 hos Google, og samtidig, via nøje monitorering og opdatering af din SEO, hjælpe dig til at bevare din nye, flotte position. Klikko har, i kraft af sit omfattende blognetværk, mulighed for at levere kvalitets SEO til din website i form af backlinks fra sites med høj ranking og autoritet fra Google. Dette vil Google belønne, således at din side bliver flyttet højere op i søgeresultaterne for præcis de keywords, du vælger – og samtidig sørge for, at den bliver der!