Vær nænsom og forsigtig med din klitoris vibrator!

Det kan føles som noget af det bedste i verden, når du åbner op for din nye klitoris vibrator, du har købt hos Purepleasure.dk, om som du bare ikke har kunnet vente med at modtage, hvis du har købt den over nettet.

Du stråler af glæde, da du får pakken med posten, som du med et indforstået blik og skælmsk smil tager indenfor, mens du gnægger ved tanken over, det lidt uartige du skal til at lave senere, ja, faktisk lige om lidt, fordi har ventet så længe og opbygget så meget spænding i kroppen over at modtage den.

De andre forbipasserende skulle bare vide, hvad du bærer rundt på.

Du har læst de mange anbefalinger, der findes derude af klitoris vibratorer, så du er ret sikker på, at du har gjort det rette køb, og du har fået fortalt, at lige den her model ikke så let går i stykker, så chancerne for at du skulle have modtaget en dårlig udgave, er heldigvis lille.

Så du pakker den ud og kan se, at den praktisk talt ligner præcis sådan, som du havde forestillet dig; den ligger godt i hånden, har den rette farve og videre.

Mere eller mindre afsætter du tiden til at være alene og prøve den af længe, så du går offline, slukker telefonen, trækker stikket og signalet til internettet og glæder dig bare til at være alene de næste mange timer.

Og den virker efter hensigten!

Du er næsten i den syvende himmel, og du kan i hvert fald ikke vente med at afprøve den sammen med din partner.

Som du får leget dig frem med den i flere timer, så du bliver du hidsig med at prøve den af, men du skal passe på, du ikke bliver for voldsom.

Lær den at kende og bliv fortrolig med den, inden du prøver den for hårdt af – og når du selv har lært den godt at kende, så blive aldrig for grov ved den, for det kan føre skader med sig – på dig værst af alle.