Få det italienske køkken direkte i Danmark!

Hvem havde lige forestillet sig, at man kunne komme til at opleve stort set det autentiske Italien og dets køkken i lille Danmark?

Mange restauranter, caféer og grillbarer påstår jo, at de har det bedste, hvad det italienske køkken kan byde på, men det kommer næppe til at måle sig med https://bondestuenjyllinge.dk/ 

Navnet lyder måske ikke italiensk, men når du kigger nærmere, så vil du også se, at man her har fokus på det danske køkken OG det italienske køkken, og hvis der er noget mad, som danskere godt kan lide, så er det dansk og italiensk.

Og samme grund tager vi jo gerne på ferie i det danske land og Italien.

Men er kvaliteten så svækket på det ene eller begge områder?

På ingen måde! Det er her, at du får det bedste fra de to køkkener, og hvis du er virkelig vild med italiensk mad, så er du slet ikke gået forkert.

Få italiensk mad, så det er som at være i Italien

Selv italienere og kokke fra Italien ville kunne understrege, at dette er som at smage mad fra Støvlelandet; måske det bedste sted at få mad på den italiensk måde, uden man er i Italien?

Man mangler sådan set kun, at man befandt sig nede i ens favoritby i Italien, og så var alt perfekt!

Men er man ikke lige til det italienske køkken den aften, så er der jo heldigvis det danske, hvor man kan opleve skønne danske retter, som vi er vokset op med, og nyde dem i fabelagtige omgivelser.

Så når du skal give dig selv og andre en kulinarisk oplevelse, hvor man har det bedste fra to verdener, så er det her, at man skal gå hen.

Prøv nogle forskellige ting fra menukortet, og du vil ikke blive skuffet på, hvad du prøver.