Hviid guider dig igennem hvert skridt i oprettelse af ApS

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når man skal stifte et selskab, kræver det hjælp fra en professionel, der kender til blandt andet selskabsloven, og som kan sørge for, at stiftelsen sker i henhold til alle regler. Dette gælder uanset, om det handler om stiftelsen af et aktieselskab, et anpartsselskab eller et iværksætterselskab – alle sammen selskaber af typen kapitalselskab – et interessentskab eller en en enkeltmandsvirksomhed.

Hviid Advokater, et advokatfirma med mere end 27 års erfaring, kan hjælpe med at stifte alle disse typer selskaber. Hviids kompetenceområde er bredt, og inkluderer blandt andet erhvervsret, som er det felt, selskabsstiftelse hører ind under. Der er altså professionel hjælp at hente hos Hviid, hvis man ønsker at stifte eksempelvis et anpartsselskab (ApS). Her kan Hviid tilbyde en fast lav pris på 1800 kroner plus moms for kompetent og effektiv hjælp af højeste kvalitet. Med Hviids team som partner sker oprettelsen hurtigt og uden gnidninger. 

Skal et anpartsselskab oprettes i samarbejde med en erhvervsadvokat fra Hviid, sørger advokaten for, at alt foregår efter de foreskrevne regler. Der findes nemlig en lang række lovgivninger, som man skal følge, når man opretter og driver et kapitalselskab såsom eksempelvis et anpartsselskab. Alle disse love og reguleringer kan Hviids professionelle hjælpe med at gøre overskuelige, og derudover tage ansvar for, at de bliver overholdt undervejs i stiftelsesprocessen.

Man er altså sikret et overblik fra start ved et samarbejde med Hviid, lige fra udarbejdelsen af de første dokumenter til registrering hos Erhvervsstyrelsen. Hviids ansatte følger nemlig et fast mønster i oprettelse af ApS, som starter med udfyldelse af stiftelsesdokumentet. Et stiftelsesdokument skal indeholde alle centrale oplysninger om selskabet, samt en aftale om, hvordan selskabet skal operere efter oprettelsen. Stiftelsesdokumentet er en række vedtægter, der altså kommer til at definere selskabets fremtid. Selskabsloven, som Hviids advokater har stor kendskab til, dikterer, hvordan disse vedtægter skal formuleres. Dette er en af grundene til, at et samarbejde med Hviid gør processen langt lettere og mere overskuelig. 

Dernæst vil Hviids advokat hjælpe med at få skrevet en ejerbog. Ejerbogen er også ekstremt vigtig, da den indeholder alle oplysninger om, hvem der ejer kapitalandele i selskabet, og hvor store de kapitalandele er. Tilsammen skal de indskudte kapitaler nå op på minimum 50.000, da det er den startkapital det kræver at oprette et anpartsselskab. Det er dog muligt at indskyde en del af kapitalen i form af aktiver i stedet for kontant. 

Før selskabet kan registreres hos Erhvervsstyrelsen skal der også udpeges en direktion. Direktionen er vigtig, da det er nødvendigt, at en instans i selskabet tager ansvar for at godkende et korrekt årsregnskab. 

Hvert af disse hovedpunkter, samt alle de mindre processer, man også skal igennem, står Hviids team klar til at hjælpe med.