Forskellige slags graveringer

editorial

Der findes mange forskellige slags graveringer som man kan få lavet på forskellig vis. Hvis man ønsker at få noget indgraveret og man er i tvivl om det er muligt. Så er du kommet til det rette sted, vi har nemlig forskellige typer af indgraveringer listet, så netop du kan finde ud af om du kan få graveret det du ønsker. 

glas gravering

Glas indgravering

Du kan få indgraveret dine glas hvis dette ønskes, du kan for eksempel få et billede eller skrift sat på glasset. Det kan eventuelt være dit navn, eller hvis det skal være en gave, kan man få graveret “Student 2020” hvis dette ønskes. Der er stort set ikke nogen grænser for hvad man kan få indgraveret i sine glas.

Metal indgravering

Man kan også få indgraveret metal objekter. Det kan eksempelvis være dit ølkrus som du ønsker tekst eller et logo på. Man kan også vælge at få lavet bordflags graveringer. Det kan også være genstande såsom metalskilte eller ens hunds navn indgraveret på halsbåndet. 

Læder indgravering

Der findes diverse muligheder for at få indgraveret sine læder genstande. Det kan være din kreditkortholder er lavet af læder og du ønsker at få et bestemt logo, eller tekst med noget som betyder noget for dig. En anden ting man kan gravere er for eksempel læder nøgleringe eller læderbælter. Man kan også få graveret sin T-shirt eller andet hvis det ønskes.

Hvordan finder jeg en til at indgravere mine ting?

Man kan meget simpelt finde frem til en der kan indgravere sine ting, du kan for eksempel lave en internet søgning. Du får lige en mulig søgning som du kan bruge til reference. En søgning kan lyde på “Indgravering af” og så kan du skrive netop det materiale du gerne vil have indgraveret og så vil der netop poppe en masse udbydere om som kan hjælpe dig med dette. Du kan også benytte linket her: https://www.gravoer-lind.dk/glas-gravering/.