Forsvarsadvokat fra Hviid Advokater giver dig det stærkeste forsvar i retten

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Selvom du har fået beskikket en forsvarer af retten, så står det dig frit for at vælge din egen forsvarsadvokat i forbindelse med en straffesag. Leder du efter en dygtig forsvarsadvokat, så kan du med fordel vælge en dygtig og kompetent forsvarsadvokat hos Hviid Advokater, som er et landsdækkende firma. Uanset hvor i landet, du opholder dig, så er det nemt at komme i kontakt med Hviid Advokater, der har afdelinger i mange byer som f.eks. Aalborg, København, Odense, Næstved, Roskilde, Ringsted, Kolding, Esbjerg eller Aarhus. Du kan få en uforpligtende samtale, som selvfølgelig er underlagt tavshedspligt, og dermed få afklaret præcis, hvordan Hviid Advokater kan hjælpe dig i forbindelse med din straffesag. Uanset om din straffesag omhandler vold, tyveri, ulovlig indtrængen, narkokriminalitet, underslæb, økonomisk kriminalitet, trusler eller noget andet, så er der altid hjælp af hente hos Hviid Advokater, som står ved din side under hele forløbet. Kommer det til en retssag, så tilbyder Hviid Advokater det bedste forsvar, du kan få. En af de erfarne og kompetente advokater hos Hviid Advokater hedder Bo Hansen, og du har muligvis hørt om ham, for han er bl.a. kendt i offentligheden for at få frikendt klienter for anklager om brandstiftelse i en stribe spektakulære og alvorlige brandsager. Eller måske har du set DR-dokumentaren ”De brændte beviser”, som han medvirkede i.

Frit valg af forsvarsadvokat koster ikke ekstra

Du kan være helt tryg ved, at forsvarsadvokaten er på din side under hele sagsforløbet. Forsvarsadvokaten har altid tavshedspligt, så I kan tale frit, og du kan stille spørgsmål og få svar. Du kan også foreslå forsvarsadvokaten, at der bliver lavet tekniske undersøgelser, som er relevante for sagen, eller du kan foreslå, at bestemte vidner bliver indkaldt. Forsvarsadvokaten kan bede politiet om at foretage efterforskningsskridt, som tjener til sagens opklaring, og han kan få bevismateriale udleveret fra politiet. Hvis det kommer til en retssag, så et det forsvarsadvokatens opgave at forberede det bedst mulige forsvar med henblik på, at du kan få den lavest mulige straf og måske ende med at blive frikendt. Ønsker du at anke en dom, kan du få gode råd og vejledning af både forsvarsadvokaten og retten. Det er til din egen fordel, at du hurtigst muligt hyrer en dygtig forsvarsadvokat, og det koster dig ikke ekstra frit at vælge din egen forsvarer, for salæret er fastsat på forhånd af retten. Med en dygtig forsvarsadvokat fra Hviid Advokater kan du være helt tryg ved, at din retssikkerhed er sikret under hele forløbet, og at du får det allerbedste forsvar.

Såfremt du ønsker oplysning om et af vores andre juridiske specialer, selskabsret,  kan du læse mere her: http://bobestyrer-advokat.dk/