Find din kassekredit hos 117banker

En kassekredit er en form for stående lån – eller bevilliget overtræk – som er tilknyttet din bank konto – som regel din NEM-konto, hvor din løn går ind. Det kan sammenlignes med, at dit debet kort kan anvendes som et kredit kort, således at du kan lave overtræk på det, i de perioder, hvor der er lavvande i kassen. Overtrækket bliver så dækket, næste gang der kommer penge ind på din konto. En kassekredit er typisk i størrelses ordenen 10-50.000 kr.

 

Når din bank bevilliger dig en kassekredit, er det et tegn på, at de kan se, at du har en god og sund økonomi. En kassekredit skal jo ikke bruges som en sovepude for din økonomi, for renterne kan godt gå hen og blive rigtig høje. Er din konto permanent i minus, kan det godt ske, at du bør overveje at udskifte din kassekredit med et lån med faste tilbagebetalings rater.

 

Hos 117banker.dk kan du få et overblik over de banker og penge institutter, som tilbyder konti, til hvilke der er tilknyttet en kassekredit. Det er nemt og overskueligt at hitte rede i de mange forskellige tilbud med deres varierende krav og betingelser for optagelse af kassekredit, og du kan med garanti finde lige nøjagtig den kassekredit, der passer til dine behov, hos 117banker.dk. Med en kassekredit har du en ekstra buffer til de perioder, hvor man ofte oplever et dyk i økonomien, for eksempel julemåneden eller de måneder, man kan risikere at stå uden nævneværdig indtægt, for eksempel hvis man er mellem jobs. Her kan en kassekredit være en tiltrængt hjælp, og så længe man sørger for at have økonomien til at betale den ud hurtigt, behøver den heller ikke være et særlig kostbart bekendtskab. Kassekreditten koster nemlig ikke noget, når du ikke bruger den – det er først når din konto går i minus, at den træder i kraft og begynder at trække renter.