Få råd til din nye bil med et fordelagtigt bil lån

Er din gamle bil brudt sammen, og vil det være for dyrt at reparere den i forhold til dens forventede levetid? Så er det nok på tide at skrotte den til fordel for en ny bil. Især hvis du og din familie er afhængige af et køretøj, som er stabilt og pålideligt.

Man har ikke lyst til at skulle sige en stille bøn hver gang man sætter sig selv eller familien ind i bilen, af frygt for at dele af – eller hele – bilen står af på et uhensigtsmæssigt tidspunkt eller på et uheldigt sted – for eksempel midt ude på motorvejen. Og derfor er det en god idé at undersøge muligheden for at anskaffe en fabriksny bil.

Hvorfor skal jeg købe en ny bil i stedet for en brugt?

Der er rigtig mange fordele ved nye biler. En af dem er selvfølgelig, at de er udstyret med det seneste nye udstyr, hvilket gør dem særdeles kørevenlige og sikre. En anden fordel er den spritnye motor, og at alle dele er nye – helt uden slitage. Dette betyder en bedre brændstof økonomi, hvilket er lig med et lavere forbrug.

Det betyder også, at du ikke skal gå rundt og være bange for, at bilen pludselig står af. Skulle der ske noget med bilen, er reservedele til nye biler som oftest billige og nemme at skaffe, hvilket ikke altid er tilfældet, når det gælder biler af ældre dato. En ny bil giver, med andre ord, større køreglæde og en øget sikkerhed og tryghed.

Hvordan kan jeg finansiere en ny bil?

Det er de færreste, som kan betale en ny bil kontant. Derfor er det ikke unormalt at optage et såkaldt billån. Med Ikano Bilfinansiering får du en ganske fordelagtig rente, ingen skjulte gebyrer – og mulighed for selv at fastsætte størrelsen på dine afdrag. Læs mere på ikanobank.dk