Find din næste brugte bil i Maribo

Det nemmeste når man skal finde en ny brugt bil, er det selvfølgelig nemmest at gå lige rundt om hjørnet og finde den første og bedste brugte bil, der passer til det beløb du har sat af. Det er dog ikke den bedste måde at finde den bedste bil på. Det er en god ide at lave et grundigt forarbejde, inden du beslutter dig for, hvilken bil du køber. 

Start med at læse hvad du kan om den bil du har i tankerne og vær opmærksom på, at der kan være stor forskel på årgangene. Brug tid online på at undersøge hvad bilen koster. Der kan være stor lokale forskelle. Du kan blandt andet kigge på brugte biler i Maribo.  

Undersøg også bilens totalomkostninger

Mange fokuserer udelukkende på hvad bilen koster, men det er helt forkert. Bilens totalomkostninger er lige så vigtig. Jo ældre bilen er jo højere er vægt og miljøafgiften være. Det samme gælder værkstedsomkostninger, så med mindre at du selv kan lave det meste på bilen hvis den går i stykker kan det ofte ikke betale sig at købe en gammel bil. Brug derimod lidt flere penge på en bedre bil, da du vil spare på afgifter og værksted. 

Inden du køber bilen, er det også en god ide at bede om at få lov til at køre en lang tur i bilen. Gerne på en halvtime eller mere. Køre du blot rundt om hjørnet, er det eneste du vil lære er om bilen starter, når du drejer nøglen. 

Alt afhængig af hvad bilen koster, kan det godt betale sig at køre forbi en uvildig mekaniker og få ham til at gennemgå bilen. Ofte vil han finde flere fejl, der enten skal udbedres eller også skal der givet et nedslag i prisen. Det er især vigtigt hvis du køber hos en privat sælger, for der køber du som beset.