3 (andre) steder du kan placere en u sofa

Har du en u sofa?

Hvis dit svar er et rungende “ja“, så er du sikkert glad for at have en sofa med masser af plads, hvor du og din familie virkeligt kan slænge jer i dagligstuen foran husalteret.

Men faktisk er en u sofa også meget populær i andre sammenhænge. Læs mere om, hvor u sofaen også benyttes, herunder:

Hotellobbyer

U- sofaer er faktisk meget benyttede i hotellobbyer, hvor hotelgæsterne skal føle sig rigtigt godt tilpas, mens de venter på at kunne tjekke ind eller ud, eller mens de venter på et ledigt bord i hotellets restaurant.

Receptionen i stor virkomheder

Store virksomheder vil gerne byde deres gæster velkommen, og samtidigt vil de gerne give et rigtigt godt indtryk fra starten. Derfor skal deres besøgende have et godt sted at sidde, mens de venter på at komme til deres møde eller samtale. 

Måske har du selv oplevet det, mens du ventede på at komme ind til et vigtigt møde eller måske en jobsamtale.

Lufthavne

Mange større lufthavne (som eksempelvis Kastrup), vil gerne have at deres kunder og rejsende føler sig godt tilpas, inden de letter med deres fly.

At flypassagererne føler sig godt tilpas før afgang betyder både noget i forhold til, hvor meget de køber i butikker og restauranter før afgang, og hvordan de oplever selve flyrejsen.

Og hvad er det så de kan de u sofaer?

Jamen der er rigtigt mange fordele. Eksempelvis er der masser af plads, så du ikke behøver at klemme dig sammen for at kunne være der.  

U sofaer er som regel lavet af et skummateriale, som gør at de er meget behagelige at sidde i.

Du kan opbevare ting og sager i rummene under hynderne. En aller anden arkitekt har tænkt sig om, da han eller hun tegnede den første u sofa, og har forudset at det var en god ide at kunne bruge u sofaen som opbevaring.

Held og lykked din næste u sofa.